10 motive pentru care să alegeți camerele cu termoviziune MOBOTIX

Zi de zi, suntem expuși pericolelor pe care, deseori, nu le putem evita. Imposibilitatea de a preveni diferite incidente, precum și dificultatea de a gestiona anumite situații neprevăzute, au un puternic impact negativ, implicit asupra companiilor, deoarece pot produce adevărate dezastre și pierderi financiare consistente.

Lucrați în domeniul construcțiilor și doriți să monitorizați siguranța angajaților și securitatea muncii echipelor, dețineți un parc logistic și doriți să monitorizați transportul de mărfuri și să evitați intruziunile sau efracțiile, vă desfășurați activitatea în domeniul industriei și ați vrea să puteți monitoriza buna funcționare a utilajelor și securiza procesele de producție atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, activați în domeniul energiei și utilităților și v-ați dori să asigurați securitatea activităților și să preveniți eventuale surse de incendiu.

Așadar, acum când siguranța si securitatea sunt mai importante decât oricând, alegerea unei soluții potrivite cu termoviziune, care, în plus, să vă ajute să eficientizați operațiuni, să optimizați costuri și să economisiți timp, devine mai mult decât necesară.

Iată 10 motive pentru care să alegeți tehnologia de imagistică termică MOBOTIX:

  1. Rezoluție termală premium, cu integrare standard ONVIF-S
  2. Senzor termal cu tehnologie de ultimă generație
  3. NETD de 50 mK
  4. Detectare în condiții atmosferice nefavorabile sau luminozitate 0
  5. Funcție de suprapunere a imaginii termale și celei optice
  6. Video analiză cu rezultate impresionante
  7. Detectare automată a zonelor de risc sau evenimentelor
  8. Detector automat de mișcare
  9. Fiabilitate garantată (MTBF > 9 ani)
  10. Consum energetic redus (<10 W)