MOBOTIX 7. Rethink what’s possible.

Konica Minolta marchează un pas important pe piața sistemelor de supraveghere video, prin cea mai nouă platformă de analiză video – MOBOTIX 7 – și camera M73, cu Inteligență Artificială și Deep Learning.

POSIBILITĂȚI NELIMITATE CU MOBOTIX 7

Noua generație de soluții de analiză video smart MOBOTIX prezintă numeroase avantaje și funcții inovatoare, prin accesarea unei varietăți de aplicații preinstalate și posibilitatea dezvoltării unor aplicații customizabile, în funcție de cerințele specifice ale utilizatorilor.

Platforma MOBOTIX 7 oferă oportunități de dezvoltare a afacerilor și îmbunătățire a proceselor de lucru, în diferite domenii de activitate și industrii.

M73 este unul dintre cele mai  performante și inovative sisteme video IP. Toată tradiția și experiența MOBOTIX este integrată în noul model. Revoluționar și unic. Inteligent, flexibil și versatil – M73 impresionează prin tehnologia de ultimă generație și varietatea aplicațiilor.

Noua cameră redefinește standardele tehnologiei de analiză video. Realizată cu grijă. Robustă. Modulară. Cu software de ultimă generație, nivel înalt de securitate și multiple posibilități de personalizare la cerere.

Bun venit în universal MOBOTIX 7! Fiți inspirați!

M73: O SOLUȚIE DE ANALIZĂ VIDEO CU IoT