Parteneriat Konica Minolta - Mobotix

Konica Minolta și MOBOTIX își propun dezvoltarea de soluții de analiză video profesionale, ce îmbină conceptul descentralizat al camerelor IP MOBOTIX, respectiv procesarea informației video direct în cameră, cu tehnologiile avansate Konica Minolta, în domeniul opticii și al imagisticii.

 

Arhitectura descentralizată MOBOTIX asigură prelucrarea şi analiza imaginilor, chiar în camerele de supraveghere. Astfel, fiecare cameră detectează independent mișcările din imagine, le analizează și le stochează într-un mod inteligent, iar apoi raportează evenimentul prin e-mail sau printr-un apel telefonic VoIP. Această structură descentralizată reduce încărcarea inutilă a rețelei de date, iar sistemul central de gestionare video permite optimizarea imaginilor.

DESCOPERIȚI ORIZONTUL

Prin intermediul tehnologiei descentralizate, soluțiile de analiză video MOBOTIX integrează date vizuale, termale, sonore și date de la senzori, pentru a vă proteja și a vă oferi siguranță deplină și confort. 

EXTINDEȚI SIMȚURILE
Cu un design modern și atractiv, soluțiile de analiză video MOBOTIX, asigură operare simplă și intuitivă, ce elimină necesitatea unor procese complexe de management.
CONSTRUIȚI VIITORUL

MOBOTIX utilizează tehnologiile LIDAR și Machine Intelligence, esențiale în industria de supraveghere video, pe zona de detectare automată a incidentelor.