Industrie

Soluții în industrie

Securitate 100% a muncii din industrie

Infrastructura critică din industria energetică, sistemele de comunicații și utilități trebuie securizate și monitorizate pentru funcționare optimă, în orice împrejurare. Costurile foarte mari, generate în urma unor daune, întreruperi în alimentarea cu energie electrică sau reparații, pot fi optimizate cu ajutorul unor sisteme de supraveghere video performante.

Daunele provocate de incendii se ridică la câteva miliarde de euro în fiecare an. La fel de dramatice sunt și daunele provocate în urma efracțiilor, care înregistrează o creștere de peste 50% a costurilor, în ultimii cinci ani. Ratele de soluționare a infracțiunilor în fabrici și sediile companiilor sunt estimate la mai puțin de 20%, ceea ce arată cât de importantă este detectarea la timp a evenimentelor.

Soluții de prevenire inteligente și sigure

Prevenirea situațiilor nedorite, precum incendiile sau efracțiiile, este posibilă cu ajutorul camerelor termale MOBOTIX, prin redarea live a imaginilor din camere. 

Camerele sunt configurate și conectate într-un centru de control. Astfel, situațiile critice pot fi dezamorsate, iar daunele pot fi evitate. 

MOBOTIX Thermal Overlay poate identifica zonele de risc din imagini, înainte ca dezastrele să se întâmple. Zonele de aplicabilitate variază de la infrastructurile critice din fabricile de instalații electrice, până la industria forestieră sau industria minieră.