Sănătate

Soluții în sistemul de sănătate

Securitatea în sistemul de sănătate este extrem de importantă. Spitalele și centrele de asistență medicală prezintă provocări majore pe zona de securitate. Adesea, în spitale și în centrele de asistență medicală, siguranța pacienţilor și a personalului este esențială. 

Soluțiile de analiză video MOBOTIX sunt ideale pentru siguranța pacienților, medicilor și a personalului auxiliar, precum și pentru siguranța spitalelor, centrelor de asistență medicală și împrejurimilor acestora. 

În saloanele din spitale sau în centrele de asistență se pot instala camere cu senzori care generează mesaje automate, la orice mișcare a pacienților.

Soluțiile de analiză video MOBOTIX se remarcă atât prin calitatea optimă a imaginilor, superioară celei furnizate de tehnologii similare, cât și prin integrarea unui server web, pentru gestionarea și procesarea imaginilor. Astfel, lățimea de bandă și spațiul necesar pentru arhivarea datelor se reduc, iar instalarea unui software suplimentar, pe computer sau orice alte dispozitive externe, nu mai este necesară.