Transport

Soluții în industria transporturilor

Tehnologia MOBOTIX - Robustă și fiabilă: potrivită pentru orice tip de vehicul

Adesea, operatorii serviciilor de transport public și privat sunt nevoiți să ia măsuri împotriva furtului, violenței și actelor de vandalism din mijloacele de transport.

Tehnologia descentralizată MOBOTIX este ideală pentru asigurarea securității în mijloacele de transport în comun. Supravegherea video prin intermediul sistemelor de analiză video MOBOTIX descurajează infractorii și oferă siguranța atât pasagerilor, cât și angajaților din companiile de transport.

Infractorii pot fi identificați mai ușor și mai rapid cu ajutorul imaginilor de o claritate remarcabilă.

Sisteme video discrete și eficiente: tehnologia MOBOTIX 360°

În urma unor teste riguroase de certificare, s-a demonstrat că sistemele MOBOTIX sunt fiabile, chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice. 

Soluțiile de analiză video MOBOTIX sunt ideale pentru toate tipurile de vehicule, datorită instalării facile, cerințelor minime de spațiu și dispozitivelor de înregistrare accesibile și fiabile.

MOBOTIX asigură monitorizarea permanentă a comportamentului pasagerilor și a vehiculelor și permit montarea discretă, prin  accesorii personalizate. Apelurile de alarmă, datele video și GPS sunt transmise automat la părăsirea zonei de operare a unui mijloc de transport sau în situații de urgență care necesită prezența poliției.